Fermer xo’jaliklarida sabzavot ishlab chiqarish rentabelligi tahlili va uni oshirish imkoniyatlari
- Код Товара: 0001535
- Дата добавления: 25 Февраля, 2025
- Sahifalar soni: 74
- Смотрели: 97 Раз
- Продано: 0 Штук
- Размер:
-
48 000 so'm
MUNDARIJA
KIRISH…………………………………………………………………… |
3 |
1. MAVZUNI NAZARIY ASOSLASH VA ADABIYOTLAR
SHARHI………………………………………………………………………. |
7 |
2. QISHLOQ XO’JALIGIDA ISHLAB CHIQARISH RESURSLAR VA
ULARNING HOZIRGI HOLATI………………………………………….. |
15 |
2.1.
Yer resurslari va ulardan oqilona foydalanish |
15 |
2.2. Moddiy-texnika resurslari va ulardan oqilona foydalanish.......................... |
19 |
2.3. Mehnat resurslar va ulardan oqilona foydalanish……………..................... |
22 |
3. FERMER
XO’JALIKLARIDA SABZAVOT ISHLAB CHIQARISH RENTABELLIGI VA
UNING HOZIRGI HOLATI................................... |
25 |
3.1.
Rentabellik tushunchasi, turlari, ko’rsatkichlari va ularni hisoblash
usullari.………………………………………………………………………... |
25 |
3.2. Fermer
xo’jaliklarida sabzavot ishlab chiqarish rentabelligining hozirgi holati tahlili ………………………..................................................................... |
34 |
3.3. Fermer
xo’jaliklarida sabzavotchilikda
rentabellikning omilli tahlili …… |
38 |
4. FERMER
XO’JALIKLARIDA SABZAVOT ISHLAB CHIQARISH RENTABELLIGINI
OSHIRISH IMKONIYATLARI................................ |
42 |
4.1. Sabzavotchilikda moddiy
xarajatlarni pasaytirish imkoniyatlaridan foydalanish........................................................…………………….................. |
42 |
4.2. Sabzavotchilikda
mahsulot miqdori va sifatini oshirish imkoniyatlari…… |
49 |
4.3.
Sabzavotchilikda rentabellikni oshirish yo’llari………………................... |
56 |
5. FERMER
XO’JALIKLARIDA SABZAVOT ISHLAB CHIQARISHDA MEHNATNI MUHOFAZA QILISH…………………… |
61 |
XULOSA
VA TAKLIFLAR…………………………………….............. |
70 |
FOYDALANILGAN ADABIYOTLAR
RO’YXATI………………...... |
72 |
Теги: diplom ishi